Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 16 juni, 2018 - 11:38Uppdaterad: lördag, 16 juni, 2018 - 15:20

Tre misshandlar på Åland

Under natten till lördag fick polisen rycka ut tre gånger på grund av våldsbrott. Två stycken i Hammarland och en i Mariehamn.

Vid midnatt kallades polisen till Hammarland till ett ärende gällande misshandel. Polisen avbröt misshandeln och särade parterna som var inblandade. Inga personskador hade uppstått och målsägande yrkade inte straff.

Då polisen anlände till den andra misshandeln i Hammarland hade den utsatta kvinnan redan tagit sig ut ur bostaden där den ägt rum. Polisen har gripit den misstänkta mannen och uppgifter för vidare utredning har registrerats. Polisen meddelar att det inte var någon allvarlig personskada.

Under nattens senare timmar inträffade en misshandel i Mariehamn. En polispatrull åkte till platsen för att dokumentera personskador. Ärendet är under utredning.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »