Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 26 oktober, 2018 - 11:25
  • Upprustning av infrastrukturen på Lilla Holmen finns också med i nämndens plan. Arkivfoto: Tua Åström

Trakasserihantering i infrastrukturnämndens plan

Personal i ledande ställning ska få praktisk vägledning i hur man hanterar trakasserier, sexuella trakasserier och repressalier. Den punkten lade infrastrukturnämnden till i sin verksamhetsplan för nästa år innan man klubbade planen på sitt möte i veckan.

 Man lade också till en punkt om att belysningen i staden bör ses över och förbättras där det behövs för att öka tryggheten. Ytterligare en ny punkt som lades till i verksamhetsplanen är att uppsamlingskärl för avfall i det offentliga rummet ska övergå till källsortering.

Andra aktiviteter som infrastrukturnämnden ska fokusera på nästa år är till exempel en upprustning av infrastrukturen på Lilla holmen och så ska man se över servicenivån, kommunöverskridande samarbeten och tillgängligheten vad gäller kollektivtrafiken inför en planerad ny upphandling.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »