Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 10 januari, 2020 - 06:32Uppdaterad: fredag, 10 januari, 2020 - 11:42

Trafikolycka i Eckerö

Under torsdagen inträffade en trafikolycka i Eckerö. Det var efter att en förare tappat kontrollen av sitt fordon och kört av vägen på vänster sida. Föraren ville köra om fordonet framför och påbörjade en omkörning i mötande körfält. Platsen där olyckan inträffade hade en isig körbana och var mycket hal. Inga personskador inträffade.

Böter utfärdades av polisen till en förare av lastbil med släp. Detta efter att föraren framfört en stockbil som var lastad med virke som inte var fastspänt. Det fanns en risk för att lasten skulle ramla av och polisen påpekar att det är förarens ansvar att detta är gjort på ett lämpligt sätt.

I Hammarland stoppades en moped på grund av att belysning saknades bak på fordonet. Mopeden hade också andra skavanker som behövde åtgärdas och föraren behöver visa upp mopeden vid fordonsmyndigheten när felen är åtgärdade.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »