Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 24 maj, 2010 - 12:01Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Stor narkotikahärva nystas upp

En ny stor narkotikahärva håller på att nystas upp på Åland. Totalt misstänks cirka 60 personer vara inblandade. Polisen, tullen och gränsbevakningen har arbetat tillsammans och avslöjat en omfattande olaglig narkotikahandel på Åland, det handlar om kilovis med droger som har förmedlats. Flera personer har häktats och i den pågående förundersökningen är ett 60-tal personer misstänkta. De flesta kommer från Mariehamn, men misstänkta finns även i Jomala och Finström. Det handlar om ett 50-tal fall av narkotikabrott, varav fyra grova narkotikabrott. Främst handlar det om hasch och amfetamin. Tiotals husrannsakningar har gjorts och narkotika har beslagtagits. Flera av de misstänkta är tidigare kända av polisen. Narkotikahärvan ser ut att bli den största och mest omfattande som handlagts av Ålands polismyndighets narkotikagrupp uppger polisen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »