Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 9 februari, 2018 - 07:07Uppdaterad: fredag, 9 februari, 2018 - 07:11
  • Del av affischen för sommarens hantverksutstsällning.

Sommarens hantverksutställning tar form

Nitti heter sommarens hantverksutställning på Eckerö post och tullhus som samtidigt är en hyllning till 90 år av verksamhet inom arrangerande Ålands slöjd- och konsthantverksförening.

Utställningen har en historisk del där man visar en del av allt som gjorts i föreningen under 90 år – en riktig nostalgitripp utlovas besökarna i form av både föremål och fotografier. I den andra delen visas nyproducerat hantverk där 24 hantverkare nu klarat sig genom juryns bedömning. Det är uteslutande nya hantverksprodukter som visas där, specialgjorda för den här utställningen, som har vernissage den första maj.

Precis som i fjol står Johanna Finne för grafisk formgivning och utställningsplanering rapporterar Hanna Wiik Rosenqvist, verksamhetsledare för Ålands slöjd och konsthantverksförening.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »