Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 19 januari, 2020 - 09:13

Skottlossning i Godby visade sig vara fyrverkeri

Polisen fick en anmälan om skottlossning i Godby på lördagskvällen. Vid kontroll visade det sig att det var ett fyrverkeri, och inga vapen som avlossats. 

Under lördagskvällen ryckte polisen också ut till Jomala där två män hade misshandlats av en tredje man, och den som ringde in och anmälde händelsen hade hotats till livet av den utpekade gärningsmannen. Denne misstänks även för hindrande av tjänsteman då han försvårade polisens arbete vid gripandet. Ambulans kallades till platsen på grund av att skador hade uppstått till följd av misshandeln och en kvinna som fanns med i sällskapet fördes till ett skyddsboende av polisen. 

Polisen rapporterar också om en kollision i trafiken där en kvinna nu är misstänkt för äventyrande av trafiken, grovt rattfylleri och olovlig körning, och om att man stoppat ett oregistrerat fordon och ett fordon för vilket fordonsskatten inte var betald. Båda fordonen belades med körförbud. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »