Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 27 december, 2011 - 11:07Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:19

Skarven-möte ställdes in

Skarven-konflikten ser inte ut att få någon lösning de närmaste dagarna. Det var meningen att landskapet och matroserna skulle ha ett möte i dag, men mötet måste ställas in. Matroserna fick inte tillstånd av sjömansunionen att träffa landskapets representanter. -Jag ville träffa de arbetstagare ombord på Skarven som arbetsvägrar, men det gick inte att få till ett möte utan att Sjömansunionens representanter skulle vara med, berättar landskapets rederichef Kaj Jansson. Han ville bara träffa matroserna om inte facket var med, och han tycker att det är synd att mötet inte blev av. -Vi vill gärna att de kommer på jobb igen, men nu vet jag faktiskt inte vad nästa steg i den här konflikten blir, säger Kaj Jansson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »