Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 11 januari, 2020 - 14:32

Singelolycka på Nya Godbyvägen

Under fredagskvällen inträffade en singelolycka på Nya Godbyvägen i Jomala. Fordonet hamnade på tak i halkan och föraren fördes till vård.

Föraren misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten då situationsanpassad hastighet inte beaktades och en abstrakt fara för övriga trafikanter har uppstått i och med att herraväldet över fordonet förlorades.

I övrigt var fredagskväll lugn för polisen. Trafikkontroller har upprättats för att granska nykterheten, inga droger har upptäckts, dock alkoholförtäring men resultat under gränsen för misstanke om rattfylleri. Polisen har granskat fordonsskick och anmärkt på undermånliga dubbdäck och felaktig belysning. Bötesbrott har registrerats för underlåtenhet att stanna vid stopplikt i Mariehamn, Skillnadsgatan. En person i övervakat förvar under natten, berusad och gripen enligt polislagen för att skydda denne då personen saknar bostad.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »