Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 7 december, 2018 - 06:45

Sänkt hastighet ett år till i Näfsby

Landskapsregeringen har bestämt sig för att förlänga tidsperioden för den temporära hastighetsbegränsningen på 70 kilometer i timmen på en del av Hammarlandsvägen.

Det är från korsningen mellan Hammarlandsvägen och Emkarbyvägen och norrut fram till Skarpnåtövägen som hastighetsbegränsningen fortsättningsvis blir 70, åtminstone fram till den sista december nästa år.

Även inom arbetsområdet för gång- och cykelvägen på sträckan Kungsö-Möckelö i Jomala har man förlängt den temporära hastighetsbegränsningen 70 kilometer i timmen. Begränsningen gäller tills dess att tilläggsbeställningen inom entreprenaden är avslutad. Entreprenörens möjlighet att temporärt begränsa hastigheten till 50 inom arbetsområdet förlängs också.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »