Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 11 november, 2011 - 11:48Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Riksmedia skriver om Åland

Det blev återigen IFK Mariehamn som toppade listan på Ålandsträffar i riksmedia för september 2011. 60 artiklar berättade om lagets matcher och spelare i september när en månad av ligamatcher var kvar. Näst mest artiklar rörde den tidiga äppelskörden på Åland som berodde på en varm sommar och höst. Fem tidningar publicerade långa researtiklar om Åland, bland annat Ilta-Sanomat, vars reporter letade efter lugn och ro på Åland, och tidningen Kauppalehti som presenterade havsvidden i en illustrerad artikel. Andra åländska angelägenheter som uppmärksammades i riksmedia var filmen Iris, som filmades på Åland och hade sin premiär i augusti och att alla åländska flickor under 15 vaccinerades mot papillomavirus. Sammanlagt registrerades 225 medieträffar för sökordet Åland. Det skriver Ålandskontoret i ett pressmeddelande.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »