Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 23 april, 2019 - 20:17Uppdaterad: tisdag, 23 april, 2019 - 20:19

Rattfyllerist och fortkörare

I dag stannade polisen en personbil på Sundsvägen i Sund som framfördes i en hastighet av 112 kilomter per timmme på en sträcka där högsta tillåta hastighet är 90 kilometer per timme. Föraren delgavs böter och är misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten.

En fordonsförare som är misstänkt för trafikförseelse efter att ha pratat i mobiltelefon delgavs en ordningsbot. Ett fordon stannades för kontroll i Mariehamn. Blåskontrollen gav inget utslag för alkohol, men ett narkotikasnabbtest visade ett positivt resultat på bruk av narkotika. Föraren, som är misstänks för rattfylleri och straffbart bruk av narkotika, delgavs ett interimistiskt körförbud.

Polisen rapporterar också att en berusad aggressiv person greps vid en livsmedelsbutik i Hammarland efter att ha uppträtt störande.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »