Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 10 september, 2017 - 11:32
  • Med hjälp av ljudet från polissirener lyckades fem svampplockare som gått vilse leta sig ut från skogen. Arkivfoto: Ida Jansson.

Rattfull körde av vägen

En bilist körde av vägen i Jomala Gottby på lördagsmorgonen. Både föraren och passageraren i bilen var påverkade av alkohol.

Polisen berättar i ett pressmeddelande att man bland annat utreder ärendet som grovt rattfylleri. Personerna fördes till sjukhus efter olyckan men då de inte var allvarligt skadade skrevs de ut efter en stund.
Två vuxna och tre barn tappade bort sig i skogen då de var ute och plockade svamp och bär. De ringde själva polisen för att be om hjälp och polisen åkte ut till platsen där personerna parkerat sin bil. Där lät man polisbilens sirener ljuda och personerna kunde gå mot ljudet. Polisen gick sedan i möte med personerna som snart hittades, lite trötta men vid gott mod.
Polisen berättar också att man gripit en efterlyst person i Mariehamn, personen skickas nu till närmaste fängelse för att avtjäna en fängelsedom.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »