Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 16 april, 2020 - 07:45Uppdaterad: torsdag, 16 april, 2020 - 11:09
  • Quickly tvättcentral. Foto: Malin Lundberg.

Quickly permitterar stora delar av personalen

De upphörda tvättbeställningarna från kryssningsfartyg och hotell har gjort att Quickly tvättcentral permitterar stora delar av sin personal, säger bolagets vd Anders Boström till Ålandstidningen.

Quickly tvättcentral är beroende av rederiernas och hotellens verksamhet. Anledningen till att företaget inte stänger helt är för att sjukhuset är en av kunderna som är kvar, menar Anders Boström.

Det är cirka 50 anställda som arbetar under lågsäsong. Men tvättcentralens vd Anders Boström säger att han arbetat mycket med att försöka hitta en lösning för att ge den permitterade personalen en inkomst och berättar till Ålandstidningen att han genom kontakter kunnat omplacera delar av personalen till jordbrukssektorn.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »