Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 19 december, 2018 - 07:04

Polisen utreder misshandel

Polisen utreder efter natten två fall av lindrig misshandel efter att ha kallats till ett lägenhetshus i Mariehamn.

Där hade ett antal personer haft meningsskiljaktigheter och efter det fysiskt attackerat varandra med lindriga personskador som följd.
I Jomala på Lemlandsvägen registrerades en överhastighet om 23 km/h på ett vägavsnitt var den högsta tillåtna hastigheten är 50 km/h. Föraren delgavs böter för äventyrande av trafiksäkerheten.
Nykterhetskontroll på Hammarlandsvägen i Jomala. Totalt kontrollerades 232 stycken fordonsförare, en av dessa blåste positivt i polisens alkometer men under gränsen för misstänkt rattfylleri så färden fick fortsätta. Ett antal anmärkningar för körkort som lämnats hemma samt för trasig belysning utdelades.
Två stycken rådjurskollisioner under natten, en i Hammarland och en i Finström, men inga personskador uppstod.
Ytterligare en misshandel ägde rum i Mariehamn under natten, denna gång i en privat bostad. Ambulanspersonal kontrollerade upp personen som blivit misshandlad, som inte behövde vidare vård på sjukhuset. En person misstänks för misshandel och greps av polisen.
Igår körde en personbil av vägen på Lövuddsvägen i Jomala. Det var en personbilsförare som körde av okänd anledning in i en lyktstolpe. Vid kontroll så framkom att bilen hade obetald fordonsskatt och böter delgavs.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »