Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 9 december, 2018 - 13:41

Polisen utlovade biljett till Strandgatan 27

Polisen hade en hel del att göra under natten mellan lördag och söndag och de flesta fall var relaterade till någon form av rusmedel.

Polisen kallades till en nattklubb där misstänkt narkotika påträffats. Polisen omhändertog den misstänkta narkotikan och utförde narkotika test på ämnet som testade positivt för cannabis och kokain. Ärendet utreds som straffbart bruk av narkotika.

Det inkom ett samtal om en hemmafest med högt oljud och polisen for dit för att lugna ner det hela. Lägenhetsinnehavaren stängde av musiken, men påpekade att polisen nog skulle få komma senare under natten eftersom det vankades efterfest. Polisen meddelade att om så blir fallet så skulle det innebära en direktbiljett till Strandgatan 27, polishuset alltså. Polisen behövde inte fara tillbaka under småtimmarna.

Någon eller några hade brutit sig in i en bostad på landsbygden och tillgripit rusmedel, en anmälan om grov stöld är upprättad.
Vid krogarnas stängningstid blev en person gripen efter att ha riktat slag mot en ordningsvakt.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »