Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 24 september, 2021 - 11:38Uppdaterad: fredag, 24 september, 2021 - 13:10

Polisen tog hand om kniv

Under det senaste dygnet har polisen fått ta hand om en kniv, gripit en person och delat ut flera parkeringsböter.

Under natten mot fredag fick polisen en anmälan om att en person hade ett farligt föremål på sig. Polisen letade upp personen och det visade sig att denne bar på en kniv. Polisen tog hand om kniven och innehavaren har böter att vänta.

En personbilsförare misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten efter att på torsdagseftermiddag ha kört över en refug och på en trafikdelare på Lotsgatan i Mariehamn.

En annan person greps under torsdagskvällen efter att ha stört hemfriden och vägrat avlägsna sig från en annan persons bostad. Eftersom det förekommit gräl, samtidigt som minderåriga barn fanns i bostaden, upprättades även en barnskyddsanmälan som förmedlats till sociala myndigheter.

På Nygatan i Mariehamn tilldelades sju fordon parkeringsböter av polisen. Polisen ber medborgarna att uppmärksamma att det råder parkeringsförbud på det södra körfältet på den västra delen av Nygatan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »