Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 22 maj, 2019 - 20:21

Polisen ber om ursäkt för resursbrist

Polisens onsdag var bråd med bland annat trafikolyckor och hantering av gripna, och nu ber man om ursäkt i ett pressmeddelande.

-Tyvärr hann polispatrull inte fram till samtliga anmälningar och vi ber om ursäkt till anmälare och drabbade då resurserna inte räckt till, skriver polisen.

Polisen har även blivit kallade till skadegörelse och inbrott som nu utreds efter brottsplatsundersökningar. Polisen grep en störande person som tidigare under dagen släppts fri och vid det andra gripandet fick polisen använda maktmedel eftersom personen gjorde motstånd. Under dagen anmäldes också ett misstänkt inbrott, men polisen konstaterade att det var behöriga som gjorde intrång. Även anmälningar om misstänkta missbrukare som handlade med droger vid två olika adresser granskades av polis, men det fanns inget att anmärka. Kvällen avslutades under lugnare former när polispatrullen besökte ett evenemang och kunde visa upp polisbil och konstaplar för barn.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »