Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 5 september, 2011 - 07:43Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Palaver på torget roade publiken

Obunden samling är bäst på att laga Ålandspannkaka! Det entydiga beskedet gav en sakkunnig jury som provsmakade sig igenom sex varianter av nationalrätten under lördagens politiska jippo Palaver på Torget. De politiska diskussioner som fördes på scenen på torget i Mariehamn i form av dueller samt en debatt enligt modell från TV-programmet Parlamentet gav däremot inte så mycket vägledning för väljarna i det stundande valet utan var ren underhållning. De medverkande politikerna bjöd friskt på sig själva och visade prov på sin förmåga att vända kappan efter vinden och med emfas argumentera för i stort sett vad som helst. Deras verbala kullerbyttor uppskattades hörbart av publiken, som till största del bestod av partiernas respektive supporterskaror.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »