Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 2 juli, 2019 - 16:06Uppdaterad: tisdag, 2 juli, 2019 - 16:56

Ömsen sålde aktier för att satsa på fastigheter

- Det här är ett led i vår strategi, att gå från ganska mycket aktier till mindre aktier och mer fastighetsplaceringar, säger Dan-Erik Woivalin, vd på Ömsen om att dom har sålt 118.525 Viking Line-aktier.

Det är Nils-Erik Eklund, tidigare vd i Viking Line och nuvarande styrelsemedlem, och familjen runt honom som köpt aktierna. Eklund köpte ensam 37.062 aktier, vilket framkom i ett börsmeddelande. Enhetspriset i affären är 18 euro, vilket betyder en slutgiltig summa på dryga 667.000 euro.

- Vi tycker att Viking Line är ett bra bolag och vi har kompetent personal på fartygen, fartygen är underhållna och har ett starkt varumärke och vi tror att det finns utrymme för att utveckla företaget, säger Eklund.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »