Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 4 september, 2018 - 11:19Uppdaterad: tisdag, 4 september, 2018 - 12:45

Önskemål om Mariebadåtgärder listades

Det finns många åtgärder i Mariebad som kultur- och fritidsnämnden i Mariehamn vill att man ska göra samtidigt som reningsanläggningen och ventilationen renoveras.

På sitt möte i går sammanställde man en lista där man önskar en ny bubbelpool, en ny mindre barnpool, renovering av bastuutrymmen, förnyande och komplettering av inre ytor och utrustning samt åtgärder på parkeringen och huvudentrén där man tycker att tillgänglighetsåtgärder ska prioriteras. Åtgärder som kultur- och fritidsnämnden inte förordar är ett drunkningslarm, en ny badmästarkur och ett kassasystem. Man lämnar nu listan till infrastrukturnämnden.

På mötet diskuterades också projektet med en ny friidrottsarena i Ytternäs och en uppgradering av WHA och där löper arbetet på enligt tidsplan och budget. En skissritning för friidrottarenan lades fram men återremitterades för att vissa kompletteringar ska göras.

Nämnden informerades också om att trångbodda Mariehamns gymnastikförening inte är intresserad av att flytta delar av sin verksamhet till någon annan anläggning.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »