Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 11 december, 2020 - 11:51Uppdaterad: fredag, 11 december, 2020 - 12:57

Olivia Mattsson klar för KIF Örebro

Olivia Mattsson lämnar Åland United då hon nu har skrivit ett avtal som löper över två år med den damallsvenska klubben KIF Örebro. Hon ska ansluta till klubben i januari.

21-åriga Mattsson berättar i ett pressmeddelande från KIF Örebro att hon tycker det ska bli kul att flytta till Sverige, då det känns som en bra tidpunkt att ta steget när det kommer både till fotbollen och studierna.

Hon ska ha fått ett mycket bra intryck av klubben och ser fram emot att fortsätta utvecklas och utmanas i en professionell miljö.

Tränaren Rickard Johansson berättar att han har sett flera av Olivias matcher och även pratat med ÅU:s förre huvudtränare och fått en väldigt bra bild av henne. Hon är otroligt bra rättvänd med boll, teknisk och har en bra blick för spelet, säger han.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »