Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 20 maj, 2010 - 08:50Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Nollresultat för Ålands idrottscenter

Simhallen i Godby ökade i fjol sitt besökarantal med cirka 2.000 personer till 47.000 besökare, vilket är den högsta siffran sedan starten för sex år sedan. -Vi har dessutom hållit budgeten och är nöjda med resultatet som visar plus minus noll, säger styrelseordförande Roger Höglund efter Ålands idrottscenter bolagsstämma i går. Det finns i dag inga planer på att stänga simhallen i Godby för gott, trots att man även i år kommer att ha stängt i nästan två månader i sommar. Fjolårets höjdpunkt var ö-spelen som betydde att idrottscentrets vandrarhem var fullbelagt. Under året har det byggts en evakueringstrappa vid simhallen, och dessutom har receptionen och kaféet slagits ihop. Ålands idrottscenter har ett årligt driftsbidrag från Finströms kommun på 250.000 euro, men i fjol behövde man inte utnyttja hela det bidraget.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »