Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 15 februari, 2018 - 12:12Uppdaterad: torsdag, 15 februari, 2018 - 17:42

Nöjda kunder på stadsbiblioteket

Stadsbibliotekets besökare är nöjda med den service som erbjuds. Det visar en enkät som gjordes i november i fjol. Av den framgår att de som svarat på enkäten är nöjda med såväl utbud, tjänster och ljudmiljö som öppettider.

Det är mest kvinnor i åldern 36-45 år som besvarat enkäten. Biblioteket besöks främst för att låna eller återlämna material samt för att läsa tidningar och tidskrifter. Många använder också biblioteket som väntplats eller mötesplats.

I enkäten gavs också förslag på förbättring som bekvämare sittplatser, kafé, mer sagoläsning, tystare ljudmiljö och längre öppettider. En del åtgärder, som till exempel längre öppettider, har införts efter att enkäten genomfördes. Efter tidigare liknande enkäter har bland annat också nya möbler köpts in.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »