Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 10 augusti, 2018 - 11:31Uppdaterad: fredag, 10 augusti, 2018 - 12:03
  • Våldsbrottet igår kväll i Strandnäs, som vi rapporterade om i morse, rubriceras som grov misshandel och en person är gripen. Foto: Ida Jansson.

Misstankar om grov misshandel i Johannebo

Pådraget i Strandnäs igår kväll handlade om en misshandel i Johannebo, Mariehamn.

I ett pressmeddelande skriver polisen att det anmäldes om ett pågående slagsmål strax efter klockan 21 igår. I närheten av Gringo Pizza & Grill påträffades en man, som misstänks ha misshandlat en annan man strax före.

I detta skede är det oklart hur och var misshandeln skedde och om något redskap användes. I området hittades dock två eggvapen som omhändertogs av polisen för undersökning.

Målsäganden åkte ambulans till akuten för kontroll och dokumentation av skador. Den misstänkte greps på platsen och kommer förhöras under dagen eller helgen. Under förmiddagen har vittnen förhörts och man har gjort teknisk undersökning på platsen. Utredningen fortsätter och flera förhör kommer att göras. Ärendet rubriceras som grov misshandel.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »