Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 9 juli, 2018 - 06:50

Mindre älgkrock

Under natten har polisen övervakat trafiken i Jomala, Finström och Hammarland.

En personbil krockade med en älg vid Andersböle vägskäl längs med Nya Godbyvägen. Bilföraren klarade sig oskadd och det blev bara mindre skador på bilen. En eftersökningshund tillkallades eftersom att det var oklart hur det gick för älgen. Man kunde inte hitta någon skadad älg och inte heller några spår som skulle tytt på att den var skadad.

Natten mellan lördag och söndag uppstod ett slagsmål på ett dansgolv i staden. När ordningsvakterna ingrep hade den ena personen enligt vakterna försökt slita sig ur greppet och personen delgavs därför böter för motstånd mot person som upprätthåller ordningen.

Polisen fick också två anmälningar om misstänkt rattfylleri, men ingendera bil påträffades.

På landsbygden kontrollerades en hemmafest där det fanns misstanke om minderåriga som drack alkohol. Tiotals gäster påträffades och en del av dem var minderåriga. Festen tömdes därför och socialmyndigheter kommer att underrättas.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »