Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 1 juni, 2010 - 08:12Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Manifestation för Gaza-offren

I eftermiddag hålls en solidaritetsmanifestation i Mariehamn med anledning av den israeliska militärens bordande av fartygskonvojen Ship to Gaza med humanitär hjälp till Gazaremsan. Det är ännu oklart hur många som dog vid aktionen, uppgifterna varierar från nio till 19. Dessutom skadades ett 30-tal människor ombord. Den åländska manifestationen är ett tillfälle för den som önskar att visa solidaritet med befolkningen i Gaza, men också gentemot alla som är engagerade i Ship to Gaza och de drabbades familjer. Manifestationen blir också ett tillfälle att öppet visa kritik mot den israeliska ambassaden i Finland. Manifestationen hålls på torget i Mariehamn klockan 16.30 i eftermiddag, och arrangörer är en rad privatpersoner tillsammans med Emmaus.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »