Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 25 januari, 2012 - 10:54Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Man svårt misshandlad i natt

Den man som i natt misshandlades svårt av tre andra män på en bakgård på Nygatan i Mariehamn är fortfarande intagen på sjukhuset. Polisen utreder brottet som grov misshandel eftersom flera sparkar ska ha riktats mot bland annat mannens huvud. -Det här är allvarligt, en spark mot huvudet kan göra att en människa mister livet, säger kommissarie Olof Lindqvist. Polisen har ännu inte kunnat höra den misshandlade mannen om det skedda och gärningsmännen är fortfarande på fri fot. De två vittnen som i natt larmade polisen då de såg händelsen ska höras i dag. Polisen söker fortfarande efter fler vittnen och uppmanar allmänheten att höra av sig ifall man har sett någonting som kan vara kopplat till misshandeln.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »