Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 4 september, 2020 - 11:47Uppdaterad: fredag, 4 september, 2020 - 12:55
  • Klockarholmens badstrand. Arkivfoto.

Man onanerade framför barn

På tisdagskvällen visade en man sitt kön åt två flickor på badstranden Klockarholmen i Lemland.

Toni Högbäck, förälder till en av flickorna, säger till Ålands Radio att hans dotter ringde upp honom strax efter klockan sju på tisdagskvällen och sa att de ville bli hämtade från stranden då det var en obehaglig gubbe där. Flickorna berättade att en man hade visat och rört sitt könsorgan framför dem. Man misstänker att mannen onanerat på den ena flickans cykel samt cykelhjälm, och Toni Högbäck uppger att polisen tagit DNA-prov.

Till Ålands Radio bekräftar polisen att det finns en pågående utredning, men förundersökningsledaren var inte tillgänglig på fredagen.

-Dit for den landsbygdsidyllen all världens vägar. Det är förfärligt, säger Toni Högbäck som nu uppmanar andra föräldrar att vara på sin vakt.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »