Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 24 juli, 2021 - 14:06

Lugn fredag för polisen

Fredagen blev lugn för polisen, meddelar de i ett pressmeddelande.

Däremot inkom en anmälan om misstänkt rattfylleri. När polisen hittade föraren blåste denne över gränsen för grovt rattfylleri. Föraren misstänkts även för olovlig körning och för en trafikförseelse då dennes körrätt redan sedan innan var indragen och då fordonet ännu hade vinterdäcken på. Efter vidare kontroll kunde det även konstateras att fordonet var avställt. Slutligen greps föraren på grund av berusningstillståndet. I övrigt har polisen noterat att det är mycket folk i centrum i Mariehamn och att det är många som har en hög berusningsgrad. På en allmän plats i Mariehamn anmäldes också under natten till lördagen ett olaga hot där ett tillhygge används. Utredningen kring incidenten fortsätter.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »