Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 8 augusti, 2018 - 15:01Uppdaterad: onsdag, 8 augusti, 2018 - 17:04
  • Jan Karlsgården har fått hård kritik för sin service. Foto: Eva Nyberg.

Kritik mot Jan Karlsgårdens värdshus

"Dyr och dålig mat, usel service och gubben i kassan verkar tycka att kunderna är fiender som ska motas bort. Helt bedrövligt att turister och ortsbor ska behöva mötas av så här dålig service."

Omdömena på nätet om Jan Karlsgårdens värdshus är inte nådiga och det genomsnittliga betyget som ges är en etta, av fem möjliga.

Tor Kudinoff som driver värdshuset för fjärde året vill inte kommentera kritiken men säger sig vara systematiskt motarbetad av kulturbyråns personal.

Landskapets fastighetsverk som äger byggnaden har också fått ta del av kritiken i sommar men vd Stefan Rumander säger att det inte finns mycket man kan göra inom ramen för gällande femåriga avtal. Han har dock erbjudit Kudinoff att avsluta kontraktet i förtid.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »