Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 1 juli, 2010 - 07:26Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Korv-Görans bygge stör krögare

Mitt under högsäsongen har Korv-Görans börjat bygga en grillkiosk vid lilla torget i Mariehamn. Bygget, som beräknas ta en dryg vecka, upprör krögaren Cia Borg som driver restaurang Dinos på samma tomt som Korv-Görans. Enligt Cia Borg går det inte att använda restaurangens uteservering under byggtiden och hon är orolig över det ekonomiska avbräck som detta kan leda till för Dinos och andra krögare i området. Korv Görans VD Johan Lindberg beklagar den sena byggstarten, men han tror inte att krögarna kommer att störas speciellt mycket under byggtiden.-Vi gräver den här veckan och sedan sätts huset upp på ett par dagar, så jag tror inte att det kommer att störa krögarna speciellt mycket, men jag beklagar att vi inte kunde börja bygga tidigare under året, säger Korv-Görans VD Johan Lindberg.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »