Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 28 april, 2010 - 08:24Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Korpi & Gordon bildar aktiebolag

För tio år sedan startade Maria Korpi och Adam Gordon företaget Korpi & Gordon med verkstad för textildesign och textiltryck i gamla ÅCA-huset i Mariehamn. Till sitt tioårsjubileum ger de nu ut en bok och håller på att bilda ett aktiebolag. -För tillfället säljer vi mest i Japan, men vi försöker ha hela världen som arbetsfält eftersom marknaden här snabbt blir mättad, säger Maria Korpi. Paret Korpi och Gordon håller som bäst på att strukturerar om sin verksamhet, bilda aktiebolag och anlita fler tillverkare för att kunna producera mera varor. -Men vi ska behålla en mer exklusiv linje som vi gjort till exempel till Malmstenbutiken, säger Adam Gordon som betonar att de alltid ska ha kvar ett sortiment av handgjorda produkter.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »