Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 15 augusti, 2018 - 11:31
  • Sheyda Shafiei säger att man sålt en del biljetter till KÖKART, men inte så många som man hade förväntat sig. Arkivfoto.

KÖKART lockar färre än beräknat

Konst- och kulturfestivalen KÖKART som arrangeras på Kökar mellen den 20 och 25 augusti tycks inte locka folk i den utsträckning som arrangörerna räknat med.

-Vi har sålt en del biljetter, men inte så många som vi hade förväntat oss. Det säger Sheyda Shafiei som är festivalledare för KÖKART.

KÖKART-festivalen ordnas av Nordens institut på Åland i samarbete med lokala aktörer i Kökar. Den fem dagar långa festivalen består av workshops och konserter.

-Tanken är att få till en fin avslutning på sommaren, men jag kan förstå om det varma vädret har lett till att vissa har hunnit bli mätta på sommaren.

Det säger Sheyda Shafiei på Nordens institut.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »