Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 7 september, 2011 - 08:21Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Kajanabor ger bra betyg<br>åt distansarbete på Sottunga

Fyra personer från Kajana prövade i förra veckan på att arbeta på distans på Sottunga. Möjligheten fick de genom projektet Flexible Working, alltså flexibelt arbetande. Det är ett projekt som pågått sedan i mars förra året och går ut på att locka företag att prova på ett par veckors distansarbete i den åländska skärgården. Terho Pekkala är en av dem, och han tycker att allt har gått bra med telefon och internetkommunikation. -Det bästa har varit att få uppleva skärgården och lugnet, säger Terho Pekkala som jobbar med utveckling av social- och hälsovårdstjänster. Han tycker att projektet ger nya möjligheter för olika organisationer och han skulle också rekommendera andra företag att pröva på distansarbete.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »