Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 13 september, 2017 - 15:02Uppdaterad: fredag, 15 september, 2017 - 11:06
  • Polisen söker den här mannen som varit försvunnen sedan i går på förmiddagen. Klicka på bilden för att se hela. Foto: Privat.

Inget spår efter försvunnen man

Den äldre man som anmälts försvunnen har fortfarande inte hittats.

(Uppdatering: Den försvunna mannen hittades avliden på torsdagskvällen den 14 september.)

Polisen säger till Ålands radio att man inte fått in några tips om var mannen skulle kunna befinna sig och man har inte heller påträffat bilen som mannen lämnade sitt hem i på förmiddagen i går.
- Vi önskar fortfarande hjälp från allmänheten för att hitta mannen. De poliser som är på jobb deltar i sökandet och Röda korsets frivilliga står stand by för att påbörja eftersök men då behöver vi veta lite var vi ska börja leta, säger polisen.

Mannen lämnade sitt hem i en röd personbil av märket Daewoo Tacuma med registernummer ÅLM 658. Har man sett eller hört något kan man kontakta polisens jour eller alarmcentralen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »