Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 15 juni, 2021 - 12:52Uppdaterad: tisdag, 15 juni, 2021 - 14:11
  • Den framtida kollektivtrafiken ska diskuteras på torsdag. Arkivfoto.

Infotillfälle ordnas om tätortstrafik

Förslaget för en ny kollektivtrafik för Mariehamn, de tätbebyggda områdena i södra Jomala samt Järsö är färdigt. På torsdag 17 juni ordnar landskapsregeringen ett informations- och diskussionstillfälle om den framtida kollektivtrafiken.

- Vi vill gå ut och berätta mera om förslaget för befolkningen i dessa områden och höra deras förslag på hur trafiken kan göras så attraktiv och kostnadseffektiv som möjligt, skriver infrastrukturminister Christian Wikström (Ob) i ett pressmeddelande.

Infotillfället ordnas på torsdag 17 juni klockan 19.00 i lagtingets auditorium, under förutsättning att restriktionerna tillåter det. Rekommendationen är att de som deltar använder munskydd, håller avstånd och sköter handhygienen. Har man symtom på covid-19 ska man förstås inte komma.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »