Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 22 oktober, 2017 - 12:02Uppdaterad: söndag, 22 oktober, 2017 - 12:16
  • Brandkåristerna på Åland har haft mycket att göra i helgen. I Lumparland har ett hus brunnit och i Godby har någon tänt eld i en container. Arkivfoto.

Hus brann i Lumparland

I natt brann ett hus i Lumparland. Ingen person kom till skada men det blev stora materiella skador på fastigheten och polisen har upprättat en brandorsaksanmälan.

I fredags och lördags kväll har det också brunnit i Finström, berättar polisen i ett pressmeddelande. På lördagen rörde det sig om en sopcontainer som satts i brand i Godby och två ungdomar hade setts lämna platsen. Brandkåren fick snabbt branden under kontroll men nu vill polisen ha tips från allmänheten ifall någon gjort några iakttagelser. På fredagskvällen var det en postlåda som någon tänt eld på. Polisen övervakade ordningen i området efter anmälan och samtalade med ungdomar som befann sig i närheten.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »