Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 11 februari, 2019 - 06:02

Händelserik helg för polisen

Polisen hade en händelserik helg. På fredag eftermiddag bistod man ambulansen i ett uppdrag gällande fara för liv och hälsa. Man ryckte även ut till en mindre trafikolycka på Västra utfarten där två personbilar sammanstött och en förare fördes till akuten för observation. Senare på fredagen greps en man för störande beteende efter att ha uppehållit trafik på en av huvudvägarna och kastat is och snö mot fordon som inte stannat.
Man grep också en förare misstänkt för grovt rattfylleri och som bedömdes kunna utgöra en fara för sig själv. Under natten till lördagen ingrep man vid två hemmafester, ett bråk i en matkö på Nygatan, och tog vara på en berusad man i ett trapphus på Skarpansvägen då denne inte bedömdes kunna ta hand om sig själv. Sjöbevakningen avvärjde också ett alkoholrelaterat familjegräl på Kökar. Natten till söndagen var däremot förhållandesvis lugn.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »