Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 19 maj, 2010 - 12:56Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Hammarland utreder nytt dagis

Hammarlands kommun utreder nu vilket alternativ som är bäst för ett nytt dagis. En byggnadskommitté har tillsatts och ett alternativ är att bygga ut det nuvarande daghemmet Klaralund. Ett annat alternativ är att bygga nytt, och i går diskuterade kommunstyrelsen möjliga platser för det. Kommunen äger en tomt i hörnet av Mariavägen och Hammarlandsvägen, och den tomten kan lämpa sig för ett dagisbygge. Men innan några beslut kan tas måste det finnas ritningar och kostnadskalkyler för bägge alternativen. Hammarlands kommundirektör Kurt Carlsson säger att det är svårt att ange någon tidsplan för dagisärendet. -Det är viktigt att inte slarva i planeringsskedet, då brukar slutresultatet oftast bli bra, säger Kurt Carlsson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »