Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 12 september, 2011 - 19:00Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Gunnar Jansson ångrar sig<br>Ställer upp i lagtingsvalet

Liberale förste vice talmannen och förre riksdagsledamoten Gunnar Jansson ställer upp i höstens lagtingsval, detta trots att han tidigare sagt inte skulle göra det. När liberalerna presenterar den fullständiga listan över lagtingskandidater är Gunnar Janssons ett av de namn som finns med. Vi har sökt Gunnar Jansson för en kommentar, men inte kunna nå honom. Men enligt liberalernas partisekreterare Christina Johansson-Gammals är det bland annat det faktum att en ny självstyrelselag är på gång som har fått Gunnar Jansson att ändra sig. -Han har nog känt att han vill vara med och följa upp den här frågan, och han har ju bra kontakter till rikspolitiker i alla partier. Han känner väl att han han kan spela en viktig roll i den här frågan, säger Christina Johansson-Gammals, som också poängterar att Gunnar Jansson har ett brett stöd på hela Åland.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »