Publicerad: söndag, 31 december, 2017 - 06:00, uppdaterad: tisdag, 2 januari, 2018 - 16:28

Gott nytt år!

Lyssna på 91,3 MHz och titta på Ålandskanalen för att avsluta 2017 ordentligt.

Kulturens årskrönika sänds på nyårsafton klockan 13.00 och på nyårsdagen klockan 15.00. Sportens årskrönika sänds klockan 17.00 på nyårsafton och 17.00 på nyårsdagen. Nyheternas årskrönika kan du höra klockan 15.00 på nyårsafton och 13.00 på nyårsdagen.

Du kan också höra en dokumentär om #MeToo klockan 14.00 på nyårsafton och klockan 14.00 på nyårsdagen.

Klockan 12.30 på nyårsdagen kan du höra talman Gun-Mari Lindholms nyårstal. Vi sänder dessutom musik hela nyårsnatten och vid 12-slaget kan du höra Ulf Weman läsa den klassiska Nyårsklockan.

I Ålandskanalen kan du se ett kollage av nyhetsåret 2017 med start klockan 12.00 på nyårsafton. Talmannens nyårstal sänds i Ålandskanalen på nyårsdagen 12.30, 18.00 och 19.00.

Vi välkomnar 2018 och önskar Er alla ett gott nytt år!

Fler Nyheter

Begränsningar i trafiken måndag-tisdag

Det kommer att bli en del lokala trafikbegränsningar på måndag och tisdag på grund av inspektion av broar. På måndag klockan 9 inleds inspektion av...

Ålands golfklubb fick rätt i tingsrätten

Målet rörande en tidigare anställd vid Ålands golfklubb som hävdade att han blivit osakligt uppsagd förkastades idag i tingsrätten.

Utgrävningar ska ge svar på vägdragning

Daniel Anderberg och Björn Ekblom intervjuas:
För första gången på 150 år ser gamla Bomarsundsbyggnationer från 1850-talet ljuset igen. Orsaken är en planerad gång- och cykelbana som ska gå bredvid den befintliga vägen genom fästningen.

Nya ägare för HåWe-bil AB

HåWe-bil AB har köpts upp av företaget Faweto Invest AB. Bakom den nya ägaren står Christian Westergård, son till HåWe-bils grundare, VD Niclas...

Anna Häger ny ordförande för Ålands Natur & Miljö

Anna Häger intervjuad av Hans Persson-Bru
Anna Häger valdes igår till ny ordförande för Ålands Natur & Miljö.

Varuboden köper Jomalabutikens tomt

Varuboden på Åland har köpt tomten där butiken i Sviby, Jomala är belägen.

Tveksam till folkomröstning om s-lagen

Lantrådet Katrin Sjögren intervjuas av Sara Lindroos
Lantrådet Katrin Sjögren tror det skulle bli mycket svårt att folkomrösta om resultatet från förhandlingarna om självstyrelselagen.

Ny webbplats för skolpersonal

Tony Asumaa och Carola Eklund intervjuas av Marika Kvarnström
I dag lanserar landskapets utbildningsavdelning webbplatsen ”Skolresurs på Åland”. Tanken är att lärare lättare ska hitta information om till exempel läroplanen, forskning inom olika områden, styrdokument och tips på fortbildningar.

Eckerö bildar ett äldreråd

Eckerö kommun ska bilda ett äldreråd för att ge pensionärer och funktionsnedsatta en större möjlighet att påverka vardagen. Kommunfullmäktige beslutade igår att bilda äldrerådet efter en förfrågan från Eckerö pensionärsförening