Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 31 oktober, 2011 - 15:14Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Företagssteget avslutas

Idag avslutas det treåriga projektet Företagsstegen som riktat sig till dem som har idéer och funderar på att starta ett eget företag. Projektet har drivits i Ålands teknologicenters regi och som ansvarig projektledare har Ester Miiros fungerat. Viktiga beståndsdelar har varit dels företagsskolan i samarbete med högskolan, dels nätverksbyggande och mentorskap. Förutom de åttiotal utvecklingssamtal som Ester Miiros själv har haft med potentiella och redan verksamma företagare har också etablerade företagare gått in som mentorer för nya eller blivande företagare.Carola Hongell är en nybliven företagare som deltagit i projektet och hon säger att både företagsskolan och kontakterna inom nätverket Företagsjuntan har betytt väldigt mycket. Hon hoppas stödverksamheten kan fortleva även efter projekttidens slut.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »