Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 12 januari, 2019 - 09:43

Flera uppdrag i Mariehamn för polisen

Under natten anmäldes att två personer störde hemfriden för boende i ett lägenhetskomplex i Mariehamn. Polisen såg till att personerna avlägsnades från platsen så att störningen upphörde.

Trafiken har också övervakats och ett obesiktat fordons registerskyltar avlägsnades i Mariehamn.

Det anmäldes även om att en person höll på att bryta sig in i en fastighet i Mariehamn. Polisen kunde, efter goda uppgifter från den som anmälde om vart personen tagit vägen, gripa den misstänkte i närområdet.

Under gårdagen anmäldes det från en chaufför att denne hade fastnad med sitt tungt lastade fordon i en backe i Eckerö och att personen inte kunde komma åt något håll på grund av halkan. Polispatrull hjälpte med trafikdirigering under tiden som vägjouren ordnade med att sanda vägavsnittet.

Det inkom också ett överfallsalarm från en fastighet i Mariehamn. Det visade sig vara ett tekniskt fel och polispatrullen kunde fara från platsen. Det skriver polisen i ett pressmeddelande.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »