Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 15 oktober, 2018 - 05:59

Flera gripna av polisen

På kvällen i fredags skrämde två vuxna personer ett barn som var på väg hem på cykel i Klinten i Mariehamn. De två vuxna, som ropade och sprang efter barnet, kunde inte påträffas av polisen.

Natten till lördag blev tre personer gripna med stöd av polislagen, den första som greps vägrade lämna platsen efter att ha blivit avvisad från en av stadens krogar på grund av kraftig berusning. De två andra greps utanför polishuset efter att de försökt att hämta sin vän som var gripen, de vägrade lämna platsen trots upprepade befallningar.

En person har blivit gripen misstänkt för grov stöld, personen ska ha utfört stölden i en bostadsfastighet i stan. Under morgontimmarna inkom ytterligare anmälan om ett annat inbrott i en bostadsfastighet i Mariehamn, inbrottet hade ägt rum någon gång under natten. Polisen utreder även det som misstänkt grov stöld.

I lördags anmäldes om att en person tillgripit varor från en matvarubutik i Mariehamn och sedan avvikit från platsen. Personen påträffades i närområdet, och greps på basen av polislagen. Personen är misstänkt för snatteri.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »