Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 9 oktober, 2017 - 06:06Uppdaterad: måndag, 9 oktober, 2017 - 07:42
  • En person som fick ett flertal slag mot huvudet på Nygatan i helgen fördes till sjukhuset för kontroll. Arkivfoto: Ida Jansson.

Flera fall av misshandel

Två fall av misshandel anmäldes till polisen i natt. Brotten hade begåtts på två olika kryssningsfartyg som trafikerar Åland och polisen ryckte ut och grep de misstänkta.

I ett av fallen kom det fram att det handlade om motstånd mot person som upprätthåller ordningen och inte misshandel, så i det fallet ger polisen böter till den misstänkte i samband med att denne släpps. I det andra fallet pågår utredningen ännu.

Även i Mariehamn skedde en misshandel i helgen. Natten mot lördagen fick en person på Nygatan ett flertal slag mot huvudet. Den misstänkte greps och den misshandlade fördes till sjukhus för kontroll.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »