Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 3 juli, 2018 - 13:35
  • AS Tallink Grupp har 14 fartyg, här syns Galaxy. Pressbild.

Fler reste med Tallink Silja

AS Tallink Grupp transporterade fler passagerare, fraktenheter och personbilar under det andra kvartalet i år än under samma månader förra året, det berättar man i ett pressmeddelande.

Under april till och med juni reste drygt 2,6 miljoner passagerare med fartygen som trafikerar under varumärkena Tallink och Silja Line. Det är en ökning med 1,7 procent jämfört med föregående år. De transporterade fraktenheterna ökade med 10,1 procent till drygt 101.000 enheter och antalet personbilar ökade med en halv procent till drygt 311.000.

Även när man jämför juni med samma månad i fjol så ökade antalet passagerare och fraktenheter. Däremot var det fler personbilar i juni ifjol, där har det skett en minskning på 0,4 procent.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »