Publicerad: lördag, 21 april, 2018 - 16:54Uppdaterad: måndag, 23 april, 2018 - 05:39
  • FC Åland har tre raka segrar. Arkivfoto

FC Åland avgjorde på slutet

När det var drygt 10 minuter kvar av ordinarie tid var det fortfarande 0-0 mellan hemmalaget Pargas IF och FC Åland i division 3, men när matchen var slut hade FC Åland vunnit med 2-0.

Stor matchhjälte blev Rezgar Amani som gjorde båda målen, det första efter 80 minuter och det andra på straff fem minuter senare.

Efter tre matcher har FC Åland full pott, nio poäng, det har också Wilpas och P-Iirot Och just Wilpas är FC Ålands nästa motståndare när lagen möts i Salo om en vecka.