Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 22 januari, 2018 - 06:35
  • Vinterväglaget frestar många att busköra. Bilarna på bilden har inget med nyheten att göra. Arkivfoto: Cecilia Ekströmer.

Dyra böter för lek i trafiken

Många förare som sladdat runt på vägarna nu när snön kommit har fått böter av polisen.

Sammanlagt rapporterar polisen om fem förare som buskört, och alla dessa misstänks för äventyrande av trafiksäkerhet och de har fått böter. Två av förarna fick drygt 200 euro var i böter, vad övriga tre fick framgår inte i polisens pressmeddelande. En av förarna misstänks också för olovlig körning då denne inte hade rätt körkortsklass för att få köra personbil samt för trafikförseelse eftersom bilen som framfördes var avställd.

Polisen berättar också att man under helgen gripit tre berusade personer som inte kunnat ta hand om sig själva, samt att man utreder två fall av misshandel som ska ha skett på stadens krogar.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »