Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 4 oktober, 2017 - 15:51Uppdaterad: onsdag, 4 oktober, 2017 - 16:00

Dom mot fyra unga män

Misshandel, olovlig körning och straffbart bruk av narkotika som ung förbrytare! För detta har tingsrätten dömt en 17-åring till 45 dagsböter på totalt 270 euro

 Bland annat hade ynglingen tillsammans med en annan misshandlat en 30-åring på en parkering i Mariehamn i december i fjol. Den andra gärningsmannen, en 21-åring, dömdes till 20 dagsböter för misshandeln medan 30-åringen fick 10 dagsböter för lindrig misshandel.

I samma dom fick en 18-åring 18 dagsböter, totalt 108 euro, för olovlig körning och trafikförseelse som ung förbrytarre. Mannen körde i somras bil i Mariehamn och Jomala trots att han saknade körkort. Han hade också låtit den tidigare nämnda 17-åringen köra bilen trots att denne var minderårig.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »