Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 10 augusti, 2011 - 16:24Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

En del oklart inför start<br>av nya gymnasieskolan

Ingen utbildningsledare för sjöfarts- och teknikprofilen och schemat klart endast för den första perioden. Så ser verkligheten ut på Ålands yrkesgymnasium när den nya gymnasieskolan nästa vecka slår upp portarna för de studerande. Yrkesgymnasiets nytillträdda rektorn Inger Rosenberg-Mattsson inledde sitt arbete för endast tio dagar sedan, och hon säger att just schemaläggningen är den stora utmaningen för den nya skolenheten. -Andra och tredje årets studerande kommer knappast att märka av så stora förändringar i sin vardag på skolan i förhållande till hur det var tidigare, säger Inger Rosenberg-Mattsson. En förändring är dock att all restaurangutbildning nu har koncentrerats till hotell-och restaurangskolans byggnader.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »